Palvelut

Varmalla ja tarkalla otteella kolmikkomme tekee parhaansa että saat luotettavaa ja ajantasaista tietoa oman yrityksesi talouden seurantaan ja suunnitteluun.

Teemme kirjanpidon, laskemme ja maksamme palkat, lähetämme OmaVero ilmoitukset, hoidamme myynti- ja ostoreskontrat ja halutessasi hoidamme myös yrityksesi verkkolaskutuksen.

Tilinpäätös, tilinpäätösasiakirjat, veroilmoitukset, lisäennakot ja liikaa maksettujen ennakkoverojen välitön palautuminen yritykselle; kaikki hoituu meidän toimestamme.

Halutessasi maksamme yrityksesi kaikki viranomaismaksut (alv, työnantajasuoritus, ennakko- ja lisäennakkoverot) ja kaikki muut maksatuspalveluun ohjaamasi laskut.

Suunnittelemme kanssasi kirjaustarkkuuden (tili, kustannuspaikka, projekti ym.) ja valitsemme tuloksen seurantaan tarvittavat numeeriset ja graafiset tulosteet, tulosanalyysit, kassavirtalaskemat, ym. raportit.

Erityispalveluamme on oman verotuksesi suunnittelu ansio- ja pääomatulovirtojesi sekä kokonaan tai osittain omistamiesi yritysten ja niistä nostettavissa olevien osinkojen optimoinnin perusteella.

Palvelut toteutamme Finagon Tikon ja/tai NetTikon (=täysin paperiton mahdollisuus) ohjelmilla, Accuna-raportoinnilla, Bronexin Profit Hunter vero-optimoinnilla. OmaVero ilmoitukset hoidamme puolestasi Katso-valtuuksin.

Kerro omat palvelutoiveesi ja yhteystietosi alla olevalla palautteella niin otamme sinuun välittömästi yhteyttä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!